Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Konfliktminiraler

Hos Flåtnes Elektro-Mek AS er vi opptatt av etisk praksis og å holde vår forsyningskjede og våre produkter fri for konfliktmineraler.

Vi forventer at våre leverandører skal ha prosesser på plass for å identifisere og verifisere kilder til konfliktmineraler som kan finnes i deres produkter.

I vår rolle som underleverandør sammenstiller vi kunder sine produkter og bruker de komponenter som kunden spesifiserer. Allikevel vil vi være oppmerksomme og komme med forslag til forbedring der hvor vi finner det.

Konfliktmineraler, slik som de med opprinnelse i det demokratiske Republikken Kongo eller omliggende områder, er omstridte fordi deres salg kan brukes til å støtte væpnede grupper og legge til rette for brudd menneskerettigheter.

Vi er en norsketablert produksjonsbedrift som ikke direkte kjøper eller importer tinn, tungsten (wolfram), tantal, eller gull og rapporterer derfor ikke vår forpliktelse.

Ref.  «Dodd-Frank Act sect.1502» og «The OECD Due Diligence Guidance for Responsible Mineral Supply Chain

Share on Facebook

Logg inn