Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Otterlei Group overtar Flåtnes Elektro-Mek AS.


Otterlei Group har inngått avtalt om overtakelse av industribedriften Flåtnes Elektro-Mek AS. Flåtnes Elektro-Mek holder til på Borgeskogen industriområde i Sandefjord kommune. Flåtnes Elektro-Mek AS ble etablert i 1986 og leverer elektromekaniske produkter til en lang rekke norske industrikunder. Otterlei Group planlegger å drive selskapet videre i deres nåværende lokaler.

Flåtnes Elektro-Mek AS har frem til nå vært eid av Lars Flåtnes, som fortsatt vil være aktiv i selskapet en tid fremover.
Selskapet har i dag 13 ansatte og omsetter for ca. kr 33 millioner.

I forbindelse med salget, uttrykker Flåtnes tilfredshet over at det er Otterlei Group AS som kommer inn på eiersiden, og skal være med å videreutvikle selskapet.

Otterlei Group er et privateid investeringsselskap fra Arendal med aktiviteter innen industri og eiendom. Selskapet eier bl.a. industribedriftene Adax, Norac, Norac Badekabiner, Bosvik og Kristiansands Skruefabrikk & Mek Verksted. Otterlei Group er også hovedeier i Arendals Bryggeri. Totalt har Otterlei Group om lag 1.000 ansatte i Norge, Danmark, Litauen og Kina. Konsernet omsatte i 2020 for drøyt kr 1 milliard.


Arendal/Sandefjord tirsdag 12. oktober 2021

For ytterligere kommentarer:

Jan Sigurd Otterlei tlf. 901 01 163
Styreleder Otterlei Group AS

Lars Flåtnes tlf. 911 91 053
Styreleder Flåtnes Elektro-Mek AS

Link til artikkel i Sandefjords Blad

Share on Facebook

Logg inn